085 0470 990 info@anchiano.nl

Gemeente Zaanstad

 

De Groen-app is in eerste instantie bedoeld voor de medewerkers in het groen van leer-werkbedrijven. De opdrachtgevers van deze leer-werkbedrijven zijn vaak de gemeenten. De gemeente Zaanstad heeft de openbare ruimten in eigen beheer, zowel de groen als de grijs (afvalbakken), en huurt hiervoor ook medewerkers van het leer-werkbedrijf Werkom in.

Gemeente Zaanstad heeft ook gekozen voor de Groen-app voor een nog betere (digitale) ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden, van planning tot uitvoering. De informatievoorziening van en naar de teams in de wijk wordt steeds belangrijker voor een optimaal beheer van de openbare ruimten.

De kaartdata is ingelezen en de teams zijn ingericht. Zaanstad heeft een geheel eigen methode van planning en uitvoering van de bestekken en ook deze wordt door de Groen-app ondersteund.

Met de projectgroep van Zaanstad (de uitvoerders, voormannen en schouwers) zijn meerdere bijeenkomsten geweest waarin de mogelijkheden van de Groen-app goed zijn doorgesproken en de implementatie hiervan is afgestemd.

De Groen-app wordt in de zomer van 2023 in gebruik genomen, nadat de uitvoerders en teams zijn opgeleid.

Meer informatie over de sector Groen van de gemeente Zaanstad vind je hier.