085 0470 990 info@anchiano.nl

Tomingroep

Tomingroep is het werk-leerbedrijf voor de Hilversum, Gooise Meren, Amstelveen en Almere. Tomin Groen beslaat het beheer en onderhoud van openbaar groen, bedrijventerreinen en andere opdrachtgevers alsook het grijs onderhoud voor gemeenten en andere opdrachtgevers: prullenbakken, zwerfafval, blad en vegen.

 

Tomingroep is aan de slag met de Groen-app! De teams en gebruikers zijn ingericht, de kaartdata van de verschillende gemeenten zijn ingelezen en de uitvoerders en voormannen/vrouwen zijn goed getraind.

Intern zijn de taken anders verdeeld op het gebied van planning, aansturing en uitvoering, zodat deze nog beter aansluiten bij de vaardigheden van de medewerkers.

 

Later wordt ‘grijs’ toegevoegd aan de Groen-app. De app is hiervoor al uitgebreid met andere type locaties (objecten), zoals prullenbakken, bomen, prikvelden. In een volgende versie kunnen veegroutes eenvoudig worden aangemaakt en weergegeven in de Groen-app. In nauw overleg met de medewerkers uit de praktijk worden dergelijke functionaliteiten verder ontwikkeld. De Groen-app wordt voor en door de medewerkers ontwikkeld. En de Groen-app is dan ook méér dan alleen groen.

Voor meer informatie over Tomingroep: klik hier.